Arild Rønsen

Dylan Bonanza takker sitt publikum

Mye sutring over dårlig publikum om dagen. Vi som spiller i Dylan Bonanza ønsker med dette å takke vårt fantastiske kjernepublikum!


Det er irriterende med folk som snakker i hjel en konsert. Min verste opplevelse i så måte, kom i Molde da festivalen skulle hedre den estiske samtidskomponisten Arvo Pärt. Han skriver kontemplativ musikk, om jeg tillates å bruke et understatement. Her går det ikke fort unna!

Konserten fant sted på et tidspunkt da Moldejazz så seg tvunget til å reservere (minst) de to første benkeradene til sponsorer. (Jeg er ikke helt sikker på nåværende praksis, men kan ikke huske lignende dårlige opplevelser fra tida i Bjørnsonhuset.) I dialog med henne jeg satt ved siden av, vurderte vi å skaffe skytevåpen for å jevne sponsorhelvetet med jorda!

Egne felt for skravlesjuke folk som ikke er interessert i musikken? Jeg veit ikke helt. Men i Molde har man jo løst dette fint, da sponsoratet har fått et eget område – temmelig langt unna scenen på Romsdalsmuseet. Et eksempel til etterfølgelse.

Tilbake til start – til Dylan Bonanza. Forrige lørdag spilte vi på Stopp Pressen, og det eneste jeg kan huske av respons fra publikum var at de ropte «jævlig bra»! Og det er tillatt! Mer enn det – sånt elsker vi! Det fører gjerne til at Kjell B. Larsen spiller enda et par runder gitarsolo på «All Along the Watchtower» for å avslutte showet!

God sommer!


Share
|

Arild Rønsen. Født 27. november 1955. Norsk journalist, redaktør, musiker og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent.