Arild Rønsen

Hvor langt er et menneske i stand til å gå?

06.07.24 Jeg får lyst til å skrive: Denne boka bare må du lese! Og så la det bli med det. Men det kan jeg jo ikke.
les mer>>Massemord på den islandske landsbygda

20.03.24 Det er trøbbel med vulkanutbrudd på Island for tida. Yrsa Sigurdardóttir sørger for lavastrømmen renner i strie strømmer – i kriminallitteraturen.
les mer>>Krim som ufarlig underholdning

25.02.24 Er det lov å si at Sven Petter Næss skriver lettvint krim? Ja, det er det. Men underholdende, det er det også.
les mer>>Uforløst fra Chris Tvedt

18.02.24 Hvem er morderen? Og hvor mange skal drepes før det opprinnelige mordet oppklares? Svaret er forsiktig uttrykt oppsiktsvekkende. Det holder likevel ikke helt inn for Chris Tvedt.
les mer>>Gard Sveen har mye å gå på

14.02.24 Noe ganske nytt i hans forfatterskap. Men dette er dessverre ett skritt fram og to tilbake for Gard Sveen.
les mer>>Hva er fascisme?

22.01.24 Jonas Bals har gitt seg i kast med noe de fleste andre vil betrakte som et livsverk. Historia om fascismen i to bind. Første del foreligger, og er imponerende i all sin detaljrikdom.
les mer>>Rystende om norsk serieovergriper

15.01.24 «Den gangen tenkte jeg ikke ordet voldtekt, jeg var for ung og uvitende. Men det var det det var. Otto eide meg.»

les mer>>Arif har hatt nok av snubletråder

07.11.23 Noen vil helt sikkert mene at det begynner å bli overflod av bøker om de av våre nye landsmenn som har hatt en vanskelig oppvekst. Mulig det, men Arif er nå en gang en ganske spesiell fyr.
les mer>>Høyaktuell politisk thriller

23.10.23 Aslak Nore behandler en dramatisk historie. Uten at det noen gang blir actionfylt. Men spennende er det likevel. Og ikke minst politisk aktuelt. Gaza brenner, og polisen smelter.
les mer>>- Nielsen, vår så god!

12.10.23 Atle Nielsen har spesialisert seg på å skrive bøker om populære ting ingen andre har spesialisert seg i. Hva med å få greie på alt mulig om telefonen, fakta du muligens ikke har behov for å holde orden på …?
les mer>>Arild Rønsen. Født 27. november 1955. Norsk journalist, redaktør, musiker og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent.